Betaal minder voor lokale advertenties,
bereik meer mensen

Genico Ads brengt buurtbewoners en klanten van lokale handelaars op een digitale manier dichter bij elkaar. Op interactieve informatieborden lezen zij over nieuwtjes uit de buurt, terwijl jij de aandacht trekt met lokale advertenties.

Trek de aandacht

Met Genico Ads worden jouw lokale advertenties niet enkel op een prachtige digitale kiosk getoond, jouw zaak wordt ook deel van een lokaal netwerk van handelaars en klanten. De kiosken tonen ook advertenties van andere handelaars uit jouw buurt. Zo bouwen we samen aan een netwerk waar iedereen elkaar promoot!

Bespaar op advertenties

Je spaart elke maand geld uit door niet te hoeven investeren in gedrukte advertenties die toch niet worden gelezen. Liever een bewegende advertentie die de ogen doet draaien. Met Genico Ads is er meer aandacht voor jouw zaak, en zo ook meer mensen die over de vloer komen!

Bereik meer mensen

De advertenties die je plaatst worden snel op de informatieborden getoond. Handig op een warme dag in je winkel: op zonnige momenten promoot je een frisse drank, tijdens regenbuien een lekkere warme koffie. En met feestperiodes voorzien we de kiosk van een leuke extraatje.

Ondersteun lokale handel

Met Genico Ads geef je extra uitstraling en naamsbekendheid aan jouw winkel én aan die van jouw collega-handelaars. En met een sterke advertentie herinner je je klanten eraan dat jouw winkel altijd een bezoekje waard is.

Plant een boom

Met de digitale kiosk van Genico Ads sparen we heel wat papieren advertenties uit. Om het milieu nog een extra handje te helpen, plaatsen we voor elke klant maandelijks één boom in het noorden van Senegal. Dit doen we in samenwerking met Ondernemers zonder Grenzen.

Hoe adverteren met Genico Ads?

Genico Ads is een abonnement dat alles biedt wat je nodig hebt. Je huurt een digitale kiosk die we bij jou in de winkel of zaak komen plaatsen. Van zodra de kiosk verbonden is met internet, verschijnen er lokale advertenties en nieuwtjes uit de buurt.

Ik maak mijn eigen advertenties

Als handelaar upload je zoveel advertenties als je wilt. Vervolgens kies je zelf wanneer de advertenties getoond worden. Je gekozen formule bepaalt hoe vaak je advertenties op de verschillende kiosken zichtbaar zijn.

Geen tijd om advertenties te maken?

Onze designers wel. Zij boksen snel een professionele advertentie in elkaar, van een simpele afbeelding tot een korte video van jouw zaak. Je werkt zo tegelijk ook aan een goede uitstraling van jouw winkel!

Onze beste referenties zijn tevreden klanten:

Handelaars met Genico Ads bereiken sneller en effectiever bestaande én nieuwe klanten

Een abonnement op Genico Ads, met daarin de digitale kiosk en een ongelimiteerd aantal eigen digitale advertenties kan volledig gratis!

Start met Genico Ads

Lokale handelaar en wil je graag starten met of meer weten over Genico Ads? Schrijf je dan hieronder in!

Genico Signage is toegewijd aan het beschermen en respecteren van jouw privacy, en we gebruiken je persoonlijke gegevens alleen om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren die je bij ons hebt aangevraagd.