Een blikvanger die blijft hangen
en aanzet tot actie

Digital signage opent voor veel retailers, handelaars en bedrijven mogelijkheden om informatie op een snelle en opvallende manier te tonen. Ze kiezen daarom steeds vaker voor een innovatieve digitale kiosk om op een kostenefficiënte manier interactie aan te gaan met klanten, bezoekers en werknemers.

Hoe?

Je communiceert in een handomdraai informatie die opvalt en die blijft hangen.

Met de grote schermen toon je video’s en bewegende beelden of laat je dankzij het touchscreen mensen interactie aangaan met jouw product(en). 

Waar?

Zet digital signage in voor boodschappen, interne communicatie en andere informatieve doeleinden.

Gebruik de schermen om extra informatie te tonen bij nieuwe initiatieven op de werkvloer, of toon een leuke reclamevideo bij producten in de showroom. 

Een digitale kiosk is het begin van een conversatie

Genico Business biedt een performante oplossing aan waar we een digitale informatiekiosk op basis van jouw noden installeren. Je kan kiezen tussen een standaard installatie van Windows 10, met daar optioneel een eigen systeem van Genico Business boven, waar je makkelijk jouw afbeeldingen, teksten en video’s mee kan tonen.

Benieuwd hoe digital signage jouw boodschap naar een hoger niveau kan tillen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons

Graag meer weten over de digital signage oplossingen van Genico Business? Neem dan contact op met onderstaand formulier!

Genico Signage is toegewijd aan het beschermen en respecteren van jouw privacy, en we gebruiken je persoonlijke gegevens alleen om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren die je bij ons hebt aangevraagd.